Rasta Rasta

Natuurwinkel

Welkom bij Rasta Rasta Natuurwinkel! Wij zijn meer dan een natuurwinkel. Wij zijn natuurliefhebbers in hart en nieren en willen onze ervaring zo graag met u delen. De sfeer van de winkel is om u te laten zien, proeven en voelen wat de natuur ons te bieden heeft. Denk aan groenten, fruit, brood, broodbeleg, sappen en nog veel meer. Met ons zelf gemaakt interieur hebben we de winkel een huiselijke en vintage sfeer gecreëerd en is het mogelijk een kopje koffie of thee te drinken of zelfs te lunchen.

Wij delen onze liefde en verantwoordelijkheid voor biologisch (-dynamisch) producten en een duurzaam leven. Daarom staat bij de Rasta Rasta natuurwinkel alleen mooie, gezonde, lekkere en eerlijke producten in het schap. Waar mogelijk hebben wij zelf contact met de kweker of producent van onze verse groenten, fruit, brood, zuivel, bier en halen deze ter plaatse op.  Hierdoor weten we dat onze producten met zorg geteeld en geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en planeet. Zo ook met het brood dat in onze eigen winkel gebakken wordt en u garandeert van een vers product. 

Onze doelstelling is om iedereen de kans geven om eerlijke producten in huis te hebben en op korte termijn willen wij u kennis laten maken met onze webshop. Hiermee willen wij u ontzorgen. Wij zullen de boodschappen voor u verpakken en klaar zetten of zelfs thuisbezorgen. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten! www.facebook.com/RastaNatuurvoeding

Meer dan een winkel

Wat doen we nog meer

Restaurant

Heerlijk biologisch eten in een ongedwongen sfeer

Producten

Uitsluitend biologische producten. Van vers tot kruiden

Speelgoed

Speelgoed voor jong tot oud

CLOSE

Productcategorieën

Add to cart