Rasta Rasta

Restaurant

Rasta Rasta Natuurwinkel – Lunchroom ligt in het historische centrum van Hanzestad Kampen. We zijn gevestigd aan het karakteristieke bottermarkt. Een knus pleintje met een verhaal, zo werden hier in de middeleeuwen botermarkten gehouden. Heeft de tabaksmuseum z’n tekenen achter gelaten en zit het Ikonenmuseum op nog geen 20 meter om de hoek. En kijken we uit tegen de Broederkerk die in de 14e eeuw werd gebouwd door de minderbroeders voor het naast de kerk gelegen Broederklooster.

Wij zijn de eerste plek in Kampen waar je volledig vegetarisch kunt eten. In de huiselijke, relaxte sfeer die het pand en terras uitstraalt kunt u genieten van heerlijke belegde broodjes, burgers en zoete lekkernijen. Door onze passie voor gezond en lekker eten blijven we op zoek naar nieuwe gezonde en eerlijke producten. Hierdoor zullen we regelmatig wat nieuws kunnen aanbieden! We hebben de keuze gemaakt om de gerechten die we serveren grotendeels met producten uit de winkel te bereiden, zo kunt u het lekkere sausje of het brood wat u heeft gegeten ook lekker mee naar huis nemen.

Hopelijk hebben we u nieuwsgierig gemaakt en zien we u snel bij Rasta! Wilt u graag een natuurlijk feestje houden of vergaderen in een huiselijke omgeving, neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u online reserveren dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Belt u liever, wij zijn bereikbaar op 038-7853531.

Wanneer wilt u genieten

Reservering aanvragen


CLOSE

Productcategorieën

Add to cart